thumb

Ultran Bussisivut

Ultran Bussisivut on harrastuspohjalta luotu tietokanta linja-autoista. Sivuston alue mukailee Suomen länsirannikkoa, lähtien Pohjanmaalta, Suupohjan ja Satakunnan kautta Varsinais-Suomeen. Liikennöitsijöitä on kerätty tältä alueelta niin toimivia, kuin historiallisiakin.

Sivuston tarkoitus on kerätä tietoa alueella toimivien liikennöitsijöiden kalustosta. Voit auttaa sivustoa pysymään ajantasaisena lähettämällä korjauksia ja lisäyksiä yhteystietojen avulla.

Valokuvat sivustolle ovat pääasiassa Ultrabussien valokuvagalleriasta, jonka osoite on ultra.1g.fi. Myös kuvalahjoituksia otetaan vastaan sähköpostitse lähetettynä.

Nyt yli 1000 valokuvaa ja 2000 ajoneuvoa!

thumb thumb

Kirjauutuus Janne Saaniolta!

Kirjassa esitellään kahdenkymmenenseitsemän Keski-Pohjanmaan ja Jokilaaksojen alueilta kotoisin olevan liikennöitsijän vuonna 2019 käytössä ollut kalusto. Tiedot perustuvat pääosin kahden pohjalaisen linja-autoharrastajan havaintoihin. Kaikista linja-autoista on kuva, teknistä tietoa sekä omistajahistoriaa. Mukana on niin vuonna 2019 hankitut kuin myös poistetut autot. Kirjassa esitellyistä yrityksistä yksi on myyty vuonna 2020. Isommista yrityksistä on mukana mm. Oulaisten Liikenne ja Pohjolan Turistiauto-yhtiöiden Antti Kangas, pienemmistä mm. A&P Taipale ja Heikkilän Liikenne.

mainos

Kirjan hinta on 22e + mahdolliset postikulut (8e). 180 sivua, pehmeät kannet sekä neliväripainatus. Koko kirja on sekä suomen- että ruotsinkielinen. Kirja toteutetaan täysin omakustanteena. Kirjoja painatetaan ainoastaan ennakkoon tilattu määrä. Tilausaikaa 16.8.2020 asti. Kun kirja menee painoon, laskut lähetetään tilaajille sähköpostitse. Sitovat tilaukset sähköpostitse osoitteeseen janne.saanio(at)gmail.com (vaihda (at) tilalle @).